“Ölüm kavşağı”

“Ölüm kavşağı”

Sinan BoyacıMuğla’nın Menteşe İlçesi Gülağzı mevkiinde bulunan yol ayrımında yaya geçidi levhası varken, “Önce yaya” yazısının olmadığı dikkat çekti. Kazaya sebebiyet veren bu duruma mahalle sakinleri tepki gösterdi.Öte yandan trafik ışıklarının da bulunmadığı yol, mahalle sakinlerince ölüm kavşağı diye anılmaya başlandı.Kazaya sebebiyet veren bu durumun acilen çözüme kavuşturulması gerektiğine dikkat çeken mahalle sakinleri,...

A+A-

Sinan Boyacı

Muğla’nın Menteşe İlçesi Gülağzı mevkiinde bulunan yol ayrımında yaya geçidi levhası varken, “Önce yaya” yazısının olmadığı dikkat çekti. Kazaya sebebiyet veren bu duruma mahalle sakinleri tepki gösterdi.

Öte yandan trafik ışıklarının da bulunmadığı yol, mahalle sakinlerince ölüm kavşağı diye anılmaya başlandı.

Kazaya sebebiyet veren bu durumun acilen çözüme kavuşturulması gerektiğine dikkat çeken mahalle sakinleri,  “Trafik ışıklarının, bombeli aynaların ve kasisin olmamasından dolayı kazalar yaşanıyor. Kavşak, ölüm yaşatmadan el atılsın” diye konuştu.  

"HER GÜN ŞAHİT OLUYORUZ"

Mahalle sakinleri, "Bu mahalleden geçiyoruz bur da yaşayanlarda var. Kavşak işaretleri var ama trafik ışıkları olmadığı için her gün kaza yapma riskine şahit oluyoruz. Bu kavşak ölümcül bir kavşaktır. Muğla Valisine ve belediye yetkililere sesleniyoruz, acilen buraya bir ışıklandırma yapmalarını istiyoruz. Yan yollardan gelenleri görmemiz için bir ayna, kavşakta bulunan levhaları düzene sokmalarını istiyoruz” dedi.

"ARABALAR İÇİN HIZ KESME TÜMSEĞİ KOYULSUN”

Öncelikle, arabalar için hız kesme tümseği koyulmasını isteyen mahalle sakinleri, “Okula giden araçlar oluyordu. Pandemide sadece otobüs ve hususi araçlar var önümüzdeki dönemlerde okullar açılınca daha çok araç trafiği olacak, burada arabalar için hız kesmeleri için bir tümsek olsun. Yine yayaların karşıdan karşıya geçmesi için yaya geçidi işareti konulmuş. Fakat yaya geçidi yok” diye konuştular.

Bu haber toplam 610 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.