Özel Muğla Küçük Mucitler Anaokulu’ndan 23 Nisan mesajı

Özel Muğla Küçük Mucitler Anaokulu’ndan 23 Nisan mesajı

Özel Muğla Küçük Mucitler Anaokulu kurucusu Emekli Doktor Mehmet Emin Baş ve Okul Müdürü Süleyman Karaman 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Emekli Doktor Mehmet Emin Baş ve Okul Müdürü Süleyman Karaman mesajlarında şu ifadelere yer verdi:“Her yıl 23 Nisan’da kutlanan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ülkemiz çocuklarına Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün armağanıdır. Günümüzde bu bayram...

A+A-

Özel Muğla Küçük Mucitler Anaokulu kurucusu Emekli Doktor Mehmet Emin Baş ve Okul Müdürü Süleyman Karaman 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Emekli Doktor Mehmet Emin Baş ve Okul Müdürü Süleyman Karaman mesajlarında şu ifadelere yer verdi:

“Her yıl 23 Nisan’da kutlanan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ülkemiz çocuklarına Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün armağanıdır. Günümüzde bu bayram tüm dünya çocuklarının katılımıyla daha renkli bir hal almıştır. Bizlerde öğrencilerimizle bu günü büyük bir sevinçle kutladık. Bize armağan edilen bu gururu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı günlerinde her yıl onurla ve coşkuyla taşıyoruz. Çocuklar yeryüzünde ki en değerli varlıklardır. Toplumların, geleceklerin, bu milletin yarınlarıdır. Bu kadar değerli olan çocuklarımıza en büyük armağan olan sevgi ve barışı aşılamalıyız. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz.”

Bu haber toplam 430 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.