Özel Öğretim Kurslarından eğitim desteği

Özel Öğretim Kurslarından eğitim desteği

Muğla ve ilçesinde yaşanan orman yangınlarının ardından, yangında zarar gören ailelere eğitim ve yayın desteği başlatıldı.Muğla PEGEM Akademi - Muğla Akademi - Hüseyin Özgül, Kulvar - Alper Çetin, Atılım - Servet Çulha, Final Kursları - Ali Coşkun, Mathane - Serbay Çimen, Yatağan Doku Akademi - Doğan Yıldırım, Yatağan Açı - Cihan Şimşek, Ortaca Yeni Nesil - Murat Kaçar ile Arya Özel Eğitim Kurumları Fırat Yılmaz tarafından yangından...

A+A-

Muğla ve ilçesinde yaşanan orman yangınlarının ardından, yangında zarar gören ailelere eğitim ve yayın desteği başlatıldı.

Muğla PEGEM Akademi - Muğla Akademi - Hüseyin Özgül, Kulvar - Alper Çetin, Atılım - Servet Çulha, Final Kursları - Ali Coşkun, Mathane - Serbay Çimen, Yatağan Doku Akademi - Doğan Yıldırım, Yatağan Açı - Cihan Şimşek, Ortaca Yeni Nesil - Murat Kaçar ile Arya Özel Eğitim Kurumları Fırat Yılmaz tarafından yangından zarar gören ailelere eğitim ve yayın desteği gerçekleştiriliyor.

Özel Öğretim Kurumları yetkilileri tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Ülkemizin ve Muğla'mızın muhtelif yerlerinde çıkan yangın nedeniyle, yangında kaybettiğimiz sadece ağaçlar değil, nesli tükenmekte olan hayvanlar ve binlerce yıllık biyolojik çeşitlilik tahrip oldu. Bir bütünün parçası olarak oluşan zararlardan duyduğumuz üzüntünün bize verdiği insani oluşumların içinde olma gayreti sonucunda Özel Öğretim Kursları olarak her afetten maddi ve manevi zarar gören ailelere gereken yardımın yapılması hususunda karar birliğine varmış bulunmaktayız. Ücretsiz eğitim ve yayın desteği yapmaya hazır olduğumuzu bildiririz.”

Bu haber toplam 1336 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.