ÖZLEM BALCI : “BAYRAK SEVGİSİ BİZİM MEMLEKETTE TARTIŞILAN BİR KONU DEĞİLDİR”

ÖZLEM BALCI : “BAYRAK SEVGİSİ BİZİM MEMLEKETTE TARTIŞILAN BİR KONU DEĞİLDİR”

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, Belediye Başkanı Alim Karaca’nın adı ve belediyenin logosunun yer aldığı Türk Bayraklarının elektrik direklerine asılması olayının yankıları sürüyor. Genel Seçimlerde MHP Muğla 1. sıra milletvekili adayı olan Özlem Balcı sosyal medya hesabından, “Bu yanlışlığın bize gösterdiği şey tamamen ekibinin doğru olmadığı” dedi.

A+A-

14 Mayıs’ta yapılan Genel Seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla 1. sıra milletvekili adayı olan Özlem Balcı, sosyal medya hesabında Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya son yaşanan olaylara ilişkin tepki gösterdi.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın adı ve belediyenin logosunun yer aldığı Türk Bayraklarının elektrik direklerine asılması Muğla’da tepkilere neden olmuş, sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Konuyla ilgili bir açıklamada Özlem Balcı’dan geldi. Balcı, sosyal medya hesabından, bayrağa saygı konusunda kurumsal işleyişte aksaklık olduğunu ifade etti.

Özlem Balcı, açıklamasında şunları söyledi:

“Fethiye Belediye Başkanı Sayın Alim Karaca beyefendi bir kez daha talihsiz bir bayrak olayı yaşamış. Kendisinin şahsen de üzüldüğünü düşünerek fikrimi beyan etmek istiyorum. Bir belediye başkanının haberi olmadan anlaştığı reklam şirketinin kendisinden habersiz jest (?) adı altında böyle bir hatayı yine yapabilmesi her ne kadar ortalama akılla bile düşünülünce mümkün olmasa da bu yanlışlığın bize gösterdiği şey tamamen ekibinin doğru olmadığı. İyi bir teşkilatlanmasının olmadığı kanaatimizi ispat etmiştir. Ne demişler, ‘şıh uçmaz mürid uçurur.’ Fethiye adına basında böyle anılmaktan muzdarip olduğumu üzülerek söylüyorum. Bayrak sevgisi bizim memlekette tartışılan bir konu değildir. Sevgi bakidir ancak üzülerek bir kez daha görüyorum ki bayrağa saygı konusunda kurumsal işleyiş, detaylı düşünme aşamalarında aksaklık var. Bir an önce gereken hassasiyetin hem bayrak hem memleket hem de diğer çalışmalar için gösterilmesini beklemekteyiz. Süreçleri de takip etmekteyiz.”

Bu haber toplam 465 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.