Pandemi 'ev rahatlığı' getirdi

Pandemi 'ev rahatlığı' getirdi

Sinan BoyacıCovid-19 salgını tedbirleri kapsamında kafe ve restoranların kapalı olması, uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması dolayısıyla vatandaşlar ev içi giyimine yöneldi.  Özellikle pijama ve eşofman alımında patlama olduğunu söyleyen mağaza sahipleri, kıyafet sektöründe patlama olduğuna deyindi.Muğla’nın Menteşe ilçesinde Modarush işletme sahibi Özgür Bekçi kıyafet sektöründe patlama olduğuna değinerek,  “Pandemi dolayısıyla...

A+A-

Sinan Boyacı

Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında kafe ve restoranların kapalı olması, uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması dolayısıyla vatandaşlar ev içi giyimine yöneldi.  Özellikle pijama ve eşofman alımında patlama olduğunu söyleyen mağaza sahipleri, kıyafet sektöründe patlama olduğuna deyindi.

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Modarush işletme sahibi Özgür Bekçi kıyafet sektöründe patlama olduğuna değinerek,  “Pandemi dolayısıyla kafe ve restoranların kapalı olması ve sokağa çıkma kısıtlaması uygulandığından dolayı vatandaşlar pek dışarı çıkmıyor. Eğlenmeye, gezmeye gidemiyor. Bu yüzden herkes pijama, eşofman gibi ev içi rahat giyim dediğimiz kıyafetlere yöneldi. Yeni yılda covid-19 dolayısıyla alınan yasaklardan dolayı işler kötü.  Geçen seneye göre, genel iş anlamında yüzde 80 düşüş var ama ev içi rahat giyim dediğimiz pijama ve eşofmanlarda bir patlama var” dedi.

Sosyal hayat da kısıtlanınca modanın değiştiğini belirten Modarush sahibi Özgür Bekçi, “Hayat eve sığdı. Bazıları ofisi evine taşıdı. Eğlence mekânları kapanıp sosyal hayat da kısıtlanınca moda değişti. Şık abiyeler, takımlar rafa kalktı. Yerlerini her zevke uygun eşofmanlar aldı. Bu duruma pandeminin dolaplarımıza attığı imza diyebiliriz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 303 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.