Pazar yerinde denetim

Pazar yerinde denetim

Buse Nil TokurMenteşe’nin meşhur Perşembe Pazarı’nda tezgâh sahibi esnaflar ve işletmeler denetlendi. Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Emre Alay’ında katıldığı denetimde esnaf ve vatandaşlar pandemi kurallarına uymaları konusunda uyarıldı.Ekip araçlarından Coronavirüsle mücadele tedbirlerine uymaları konusunda uyarıldı.Pazar yerlerinde oluşan kalabalıktan şikâyetçi olan vatandaş Ayla Sekmen, ”Buradaki kalabalığın azaltılması konusu polis...

A+A-

Buse Nil Tokur

Menteşe’nin meşhur Perşembe Pazarı’nda tezgâh sahibi esnaflar ve işletmeler denetlendi. Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Emre Alay’ında katıldığı denetimde esnaf ve vatandaşlar pandemi kurallarına uymaları konusunda uyarıldı.

Ekip araçlarından Coronavirüsle mücadele tedbirlerine uymaları konusunda uyarıldı.

Pazar yerlerinde oluşan kalabalıktan şikâyetçi olan vatandaş Ayla Sekmen, ”Buradaki kalabalığın azaltılması konusu polis tedbiriyle yapabilecek bir şey değil.  Yani insanlara pazara çıkamayın ya da işte bir gün siz çıkın bir gün siz çıkın gibi bir şey denmesi mümkün değil. Menteşe ve Muğla Büyükşehir Belediyesinin aldığı ve alması gereken tedbirler var. Kontrollü olabilmesi açısından, bunların içerisinde pazar yeri stantlarının arasına mesafe koyma var, pazar giriş çıkışlarının kısıtlanması var. Pazar yerinde zabıta ekibi ve zabıta personelini çok daha az görüyoruz. Polis ve bekçi hep burada çalışıyorlar. Bizleri uyarıyorlar, bunun içinde belediyenin bu konu üzerine eğilmesi gerekiyor” dedi.

Bu haber toplam 285 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.