Polisler Savunma Eğitimini Tamamladı

Polisler Savunma Eğitimini Tamamladı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde görev yapan 16 polis, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde aldıkları temel savunma eğitimi, temel yüzme eğitimi ve kondisyon eğitimini tamamladı. 4 ay süren çalışmaların ardından eğitimlerini tamamlayan Özel Harekat Polisleri belgelerini Menteşe Spor Salonunda Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman takdim etti.Eğitimlerin başarıyla sonlandığını dile...

A+A-

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde görev yapan 16 polis, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde aldıkları temel savunma eğitimi, temel yüzme eğitimi ve kondisyon eğitimini tamamladı. 4 ay süren çalışmaların ardından eğitimlerini tamamlayan Özel Harekat Polisleri belgelerini Menteşe Spor Salonunda Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman takdim etti.

Eğitimlerin başarıyla sonlandığını dile getiren İl Müdürü Ömer İlman, “İl Emniyet Müdürlüğümüzle ortaklaşa yapmış olduğumuz çalışmada, Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde görev yapan 16 polisimize uzman eğitimciler yönetiminde eğitim düzenledik. Buradaki amacımız vatanımızın, milletimizin bölünmez bütünlüğüne hizmet eden görevli kardeşlerimizin en iyi şekilde yetişmeleri, yakın savunma teknikleri konusunda eğitim almaları adına güzel bir eğitim oldu. yaklaşık olarak 4 ay süren eğitimin içerisinde temel yüzme eğitimi, kondisyon eğitimi ve aynı zamanda günlük meslek hayatlarında kendilerine yardımcı olacak asıl temel amacımız olan temel savunma üzerine ağırlık verilerek, plan program yapıldı. 4 ay sonra çalışmalar başarıyla sonlandı ve belgelerini takdim ettik. Bundan sonra da bu tür faaliyetlerimiz emniyetimiz ve diğer tüm ihtiyaç duyan kurum personellerine hizmet vermeye devam edilecek. Talep olduğu sürece kursları yerine getireceğiz. Bu vesile ile vatanımıza, milletimize hizmet etmiş tüm güvenlik güçlerimizde görev yapan herkese şükranlarımı sunuyorum. Şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 240 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.