PTTAVM’den yılın son pazar gününde büyük indirim

PTTAVM’den yılın son pazar gününde büyük indirim

Türkiye’nin yerli ve millî e-ticaret platformu Ptt AVM, vatandaşlara, KOBİ’lerimize ve e-ticaret sektöründe faaliyetlerini sürdüren kurum ve kuruluşlara destek vermek amacıyla 27 Aralık tarihinde ‘Büyük İndirim Günü’ başlatıyor.PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten, 2020 yılının son Pazar gününde “Yılın Son Pazarı Türkiye’nin Pazarı” sloganıyla ekonomik ve indirimli satışların yapılması için çalışma başlattıklarını belirtti....

A+A-

Türkiye’nin yerli ve millî e-ticaret platformu Ptt AVM, vatandaşlara, KOBİ’lerimize ve e-ticaret sektöründe faaliyetlerini sürdüren kurum ve kuruluşlara destek vermek amacıyla 27 Aralık tarihinde ‘Büyük İndirim Günü’ başlatıyor.

PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten, 2020 yılının son Pazar gününde “Yılın Son Pazarı Türkiye’nin Pazarı” sloganıyla ekonomik ve indirimli satışların yapılması için çalışma başlattıklarını belirtti. Kampanyanın, her yılın son pazar gününden yeni yıla kadar devam edecek şekilde sürdürülmesinin hedeflendiğini dile getiren Gülten, “Kampanya ile vatandaşlarımızın yeni yıl ihtiyaçlarını ekonomik fiyatlarla karşılamalarını sağlıyoruz” dedi. 

KOBİLERE VE ULUSAL MARKALARA DESTEK

Kampanyanın tüm kesimleri kapsamasına özen gösterdiklerini belirten Gülten, “Kampanya kapsamında, özellikle pandemi süreciyle satışlarında düşüş yaşayan KOBİ ve ulusal markalarımıza, “stoklarınızı birlikte bitirelim” anlayışıyla satışlarını artırma imkânı sağlanması ve finansal olarak destek olunması amaçlanıyor. PttAVM.com olarak tedarikçilere kargo desteği, ücretsiz ürün tanıtımı ve reklam desteği gibi çeşitli ayrıcalıklar da sunuyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

BİNLERCE ÜRÜN İÇİN AVANTAJLI FİYATLAR

PttAVM.com’un elektronikten ev ürünlerine, mutfak gereçlerinden moda ürünlerine kadar farklı ihtiyaç ve tarza hitap eden milyonlarca ürünü vatandaşlarımıza ulaştırdığını kaydeden Gülten, sözlerini şöyle sürdürdü: “Dinamik yapısını ve kolay kullanım avantajını, ekonomik satış vizyonuyla birleştirerek, etkili bir alışveriş imkânı sağlayan PttAVM, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli bir alışveriş deneyimi sunuyor.”

Bu haber toplam 242 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.