Rektör Çiçek’ten öğrenci isteklerine açıklama

Rektör Çiçek’ten öğrenci isteklerine açıklama

Buse Nil TokurMuğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencileri, sosyal medyada “MSKÜ online sınav istemiyor” , “MSKÜ ödev istiyor” hashtag ile bir girişim başlatarak, online sınav zamanı zorlandıklarını bu sebeple ödev istediklerini dile getirmişti. Bunun üzerine Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Hüseyin Çiçek açıklama yaptı.Rektör Hüseyin Çiçek, “Sınavın nasıl yapılacağını birimin kendi dinamiklerine bıraktık” dedi.Rektör...

A+A-

Buse Nil Tokur

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencileri, sosyal medyada “MSKÜ online sınav istemiyor” , “MSKÜ ödev istiyor” hashtag ile bir girişim başlatarak, online sınav zamanı zorlandıklarını bu sebeple ödev istediklerini dile getirmişti. Bunun üzerine Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Hüseyin Çiçek açıklama yaptı.

Rektör Hüseyin Çiçek, “Sınavın nasıl yapılacağını birimin kendi dinamiklerine bıraktık” dedi.

Rektör Hüseyin Çiçek, online sınav yerine ödev isteyen öğrenciler için, “Twitter hesabından çoğu öğrencinin şikâyet ve önerilerini alıyorum. Konuları ilgili birimlere yöneltip çözüme ulaşmasını sağlıyorum. Gündem de ödev mi yoksa online sınav mı tartışmaları var. Biz sınavın nasıl yapılacağını birimin kendi dinamiklerine bıraktık. Genelde ödev isteniyor ama biz kısmen online sınav taraftarıyız, ödev de olabilir tabii ki ama öğretim elemanları nasıl uygun görüyorlarsa o şekilde olacak. Ödev olması daha çok isteniyor bu konuda bazı şeyler de var. Ancak bizim yaptığımız analizlerde güz sömestri başladığı andan itibaren öğrencilerin sorunlarının anında alınmasıyla ilgili olarak tüm yöneticilerimize talimatlarımız oldu ve biz bu sorunların zamanında çözüldüğünü düşünüyoruz. Sınavın yapılış biçimiyle ilgili biraz hareketlenme var ama bunun da geçici bir şey olduğunu düşünüyorum. Buradan şunu anlıyorum. Biz bu işi sıkı tuttuğumuz için aslında ciddi bir sorun yok süreç gayet yerinde gidiyor. Gelen mesajlarda bir ya da iki örnek oluyor, bir başka arkadaşlar yolluyor diğer arkadaşlarımız da aynı şeyi yolluyor şeklinde. Sorun olduğunda öğrencilerimizden belgeler şeklinde bize sunmaları durumunda çözebileceğimiz konusunda teminat veriyoruz” dedi.

Bu haber toplam 273 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.