Rusya Antalya Konsolosu, Vali Tavlı’yı ziyaret etti

Rusya Antalya Konsolosu, Vali Tavlı’yı ziyaret etti

Sinem KarakayaMuğla Valisi Orhan Tavlı, bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek için Muğla’ya gelen Rusya Antalya Konsolosu Oleg Rogoza,’yı makamında ağırladı.Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya Bingöl’de hazır bulundu.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Orhan Tavlı, Muğla’nın tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri hakkında bilgi verdi.Vali Orhan Tavlı, Muğla’nın turizm, tarımda...

A+A-

Sinem Karakaya

Muğla Valisi Orhan Tavlı, bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek için Muğla’ya gelen Rusya Antalya Konsolosu Oleg Rogoza,’yı makamında ağırladı.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya Bingöl’de hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Orhan Tavlı, Muğla’nın tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri hakkında bilgi verdi.

Vali Orhan Tavlı, Muğla’nın turizm, tarımda ve mermercilik sektöründe güçlü potansiyele sahip olduğunu bu alanlarda işbirliği yapmaları gereğine değindi.

Dünyada eşine az rastlanır doğal güzellikleri ve özellikleri ile Muğla’nın çok özel bir kent olduğunu ifade eden Vali Orhan Tavlı, tarihi ve kültürel geçmişinin de çok eskilere dayandığını belirterek, Rus misafirlerin, işbirliği içinde Muğla’yı daha fazla ziyaret edebileceklerinden bahsetti.

Ziyarette iki ülke arasında turizm ve ticaret alanında karşılıklı işbirliğine de değinildi. Rus Tur Operatörlerinin Önümüzdeki yıl Muğla’ya bir tur düzenleyerek tanıtılmasına değinildi.

Ziyaretten sonra Rusya Antalya Konsolosu Oleg Rogoza, İlimizde faaliyet gösteren ve aynı zamanda Rusya pazarında yer alan Coante Kuvars Fabrikasını ziyaret etti.

Bu haber toplam 322 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.