SAADET PARTİSİ: “MİLLETİN HAKKI RANTA AÇILDI”

SAADET PARTİSİ: “MİLLETİN HAKKI RANTA AÇILDI”

Saadet Partisi Muğla İl Başkanlığı ile Menteşe İlçe Başkanlığı tarafından Sınırsızlık Meydanı’nda yol üstü otopark uygulamasına ilişkin basın açıklaması yapıldı. İlçe Başkanı Fatih Kocabıyık tarafından okunan açıklamada, “Milletin hakkı ranta açılmış, Muğlalı hemşerilerimizin hakları gasp edilmiştir” denildi.

A+A-

Muğla’da uygulanan Sentpark işletmeciliğindeki yol üstü otopark uygulamasına Saadet Partisi tepki gösterdi.

Muğla İl Başkanlığı ile Menteşe İlçe Başkanlığı tarafından Sınırsızlık Meydanı’nda konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Bu vatanın her bir metrekaresi yine bu vatanın evlatlarınındır. Ranta açılamaz, milletin hakkı milletten çalınamaz” denildi.

Saadet Partisi Menteşe İlçe Başkanı Fatih Kocabıyık tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Muğla ili genelinde yol üstü otopark uygulaması adı altında milletin hakkı ranta açılmış, Muğlalı hemşerilerimizin hakları gasp edilmiştir. Başta esnaf olmak üzere vatandaşlarımız son zamanlarda yol kenarı park icraları nedeniyle ciddi zorluklar yaşamaya başlamıştır. Ülkemizin içinden geçmekte olduğu zor zamanlar nedeniyle de sırtında ciddi geçim sıkıntısı olan vatandaşlarımız bu modern değnekçilik uygulamaları ile de iyiden iyiye kazancını kaybetmekte evine götüreceği nafakayı icra yoluyla bu sisteme kaptırmaktadır.”

“MİLLETİN HAKKI MİLLETTEN ÇALINAMAZ”

“Kârı amaçlayan vatandaşın saadetini ıskalayan bu yol kenarı otoparklar yüzünden vatandaş kendi ev veya dükkânının önüne araç koyamamakta, koysa da acımasız kira ücretleri ile karşılaşmaktadır. Bizler Saadet Partisi teşkilatları olarak milletimizin uğradığı bu zulme kulak tıkamıyor ve ilgililerin çözüm üretmesi, milletimizin üzerinden bu zulmü kaldırması için buradan haykırıyoruz. Bu vatanın her bir metrekaresi yine bu vatanın evlatlarınındır. Ranta açılamaz, milletin hakkı milletten çalınamaz! Bizler saadet Partisi teşkilatları ve milli görüşçüler olarak her türlü zulmün karşısında hakkın yanında olmaya devam edecek bu işin de sonuna kadar takipçisi olacağız.”

Açıklamanın ardından Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara Aşure ikramı yapıldı.

 

Bu haber toplam 462 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.