SAADET VE GELECEK PARTİSİ MUĞLA’DA SEÇİMLERE ORTAK GİRECEK

SAADET VE GELECEK PARTİSİ MUĞLA’DA SEÇİMLERE ORTAK GİRECEK

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Saadet Partisi ve Gelecek Partisi Muğla’da ittifak yapacak. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Saadet Partisi Muğla İl Başkanı Cebrail Tümenci, “Muğla’da en az üç tane belediye alacağımızın müjdesini şimdiden veriyorum” dedi.

A+A-

Saadet Partisi ve Gelecek Partisi önümüzdeki yerel seçimde Muğla’da ortak aday çıkarma kararı aldı. Konuyla ilgili basın açıklaması yapan Saadet Partisi Muğla İl Başkanı Cebrail Tümenci Muğla Büyükşehir ve 13 ilçede aday çıkaracaklarını söyledi.

Yerel seçimlerde iddialı olduklarını ifade eden İl Başkanı Tümenci açıklamasında şu görüşlere yer verdi;  “Çok değerli Muğlalı hemşerilerim. Saadet Partisi Muğla il başkanlığı olarak bugün yerel seçimler gündemli özel bir toplantı yaptık. İl yönetimimizle ve ilçe başkanlarımızla geniş istişareler sonucu, yerel seçimler için Muğla’mızda atacağımız adımların kararlarını aldık. Saadet Partisi olarak Gelecek Partisi’yle birlikte genel merkezler arasında yapılan görüşmeler sonrası yerel seçimlere beraber girme kararı alınmıştır. Bizde Saadet Partisi ve Gelecek Partisi il başkanlıklarıyla beraber istişare ettik ve şu karara vardık.Biz Muğla’da Gelecek Partisiyle birlikte Saadet Partisi adı altında bütün belediyelerde, belediye meclis üyeliklerinde, belediye başkan adaylıklarında ve büyükşehir belediye başkan adaylığına ortak aday çıkaracağız. Saadet Partisi olarak biz dört senedir yani bir önceki yerel seçimlerden bugüne kadar hep sahadayız. Yaptığımız geniş istişareler ve aldığımız güzel tepkiler sonucu Muğla’da en az üç tane belediye alacağımızın şimdiden müjdesini veriyorum. Muğlalı hemşerilerimize diyorum ki, Muğlalılar kendilerinin ayağına giden, elini sıkan,gönlüne dokunan kim olursa olsun mutlaka değerlendirecektir ve oy verecektir. Biz de en az üç belediye alarak Muğla’da hizmetin nasıl olacağını nasıl çalışacağımızı göstermiş olacağız. Bize desteğinizi şimdiden esirgememenizi istirham ediyorum”

Bu haber toplam 512 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.