SABURHANESPOR’DA URHAN DÖNEMi

SABURHANESPOR’DA URHAN DÖNEMi

9 yıl önce kurulan ve çok kısa sürede büyük işlere imza atan Muğla Saburhane Gençlik Spor yeni bir yapılanmaya gitti. Saburhanespor tecrübeli hoca Egemen Urhan’ı Futbol Okulları ve Alt Yapı Gelişim Koordinatörlüğü görevine getirdi.

A+A-

Saburhane Gençlik Spor’da Egemen Urhan dönemi başladı. Kurulduğu günden bu yana çok güzel ve başarılı çalışmalara imza atan kulüp Futbol Okulları ve Alt Yapı Gelişim Koordinatörlüğüne tecrübeli teknik adam Egemen Urhan’ı getirdi. Muğla’nın yıldız futbolcuları Taylan Antalyalı ve Ozan Sol’u yetiştiren antrenör olarak bilinen Egemen Urhan’ın göreve getirilmesi camiada büyük memnuniyet yarattı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Saburhane Gençlik Spor Basın Sözcüsü İrfan Anıl Özbilgi şu görüşlere yer verdi; ‘Kuruluşundan bu güne değin her daim kulübümüze danışmanlık, koordinatörlük gibi bir çok  önemli katkılar sunan Muğla’nın yetiştirdiği önemli futbol adamlarından Egemen  Urhan, yönetimimiz ile yapılan görüşmeler neticesinde Saburhane Gençlik Spor bünyesinde Futbol Okulları ve Altyapı Gelişim Koordinatörlüğü görevine getirilmiştir .

Yapılan anlaşma doğrultusunda,şehrin çocuklarına futbolun yanı sıra, kişisel gelişim başta olmak üzere, ahlaklı, iyi insan, iyi  sporcular yetiştirmek misyonu ile  bundan böyle futbol okulumuzun Egemen Urhan Futbol Okulu ve Alt Yapı  adı altında hizmetlerine devam edeceğini kamuoyuna bildirir, Sayın Egemen Urhan‘a , Saburhane Gençlik Sporumuza ve Muğlamıza hayırlı olmasını temenni ederiz . Hoş geldin Egemen Urhan. Yolunuz açık olsun, başarılar dileriz’

Bu haber toplam 1199 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.