Şadi Ballı, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

Şadi Ballı, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Şadi Ballı, seçim çalışmaları kapsamında Doğanköy ve Akkaya'da (Dirgeme) mahalle sakinleriyle kahvehane toplantılarında bir araya geldi. 

A+A-

Ziyaretlerde, AK Parti İl Başkanı Gültekin Akça, MHP İlçe Başkanı Emre Kısa, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Zafer Aktaş, belediye meclis üyesi adayları ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. 

Ballı, mahalle muhtarları ve vatandaşları dinledi, sıkıntı ve taleplerini not aldı.

Projelerini anlatan Ballı, Muğla'ya hizmet için yola çıktıklarını, şimdiye kadar olmayanları olduracaklarını söyledi.

50 yılda bir servetin bile el değiştirdiğine dikkati çeken Ballı, "Bir tek Muğla, Menteşe el değiştirmemiş. En güzelini, en iyisini biz yapacağız. Yol, su ve doğalgaz sorununuzu biliyorum. Hatta sulama kanalıyla ilgili de probleminiz var." diye konuştu.

"2024 SONUNA KALMADAN SUYU GETİRMEYE ÇALIŞACAĞIZ"

Ballı, sulama projesiyle ilgili DSİ İl Müdürü Nurettin Kıvrak'ı arayarak, birinci ağızdan vatandaşların bilgi almasını sağladı.

Telefonda vatandaşlara seslenen İl Müdürü Kıvrak, hesap ve proje çalışmalarına başladıklarını belirterek, "Suyun basınç ve debisini uzatmak adına proje çalışmalarına başladık. 2024 sonuna kalmadan suyu getirmeye çalışacağız." dedi.

"ARTIK PABUÇ PAHALI"

Ballı, sorunlara sorunla cevap vermeyeceklerini, çözüm odaklı hareket ettiklerini de kaydetti.

En kısa sürede vatandaşları hizmetle buluşturacaklarını aktaran Ballı, "Yerel yöneticilik nezdinde ülkenin en güzel ilinin, ilçesinin yurttaşlarıyız. Fakat 'ceketimi koysam olur' diyorlar. Artık pabuç pahalı. Meydan artık onların değil. Sizlere daha nitelikli yaşanabilecek bir kent vaat ediyorum. Şehrin çok sorunu var. Hizmet yolunda elimizden gelenin fazlasını yapacağız. İnşallah rabbim bunu bize nasip ederse Muğla'da 50 yılda, Menteşe'de 10 yılda yapılmayanları 5 yılda yapmaya geliyoruz." ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Gültekin Akça ise AK Partili ilçe belediyelerin yaptıkları hizmetlerden örnekler vererek, Menteşe'yi, Muğla'yı hizmetle tanıştırmak istediklerini dile getirdi.

MHP İlçe Başkanı Emre Kısa da Cumhur İttifakı olarak mahalleleri hizmetle buluşturmak için yola çıktıklarını söyledi.

DÜDÜKLÜ TENCERE PATLAMASI SONUCU YARALANAN HASTAYI ZİYARET ETTİ

Ballı, daha sonra Akkaya Mahallesi'nde düdüklü tencere patlaması sonucu yaralanarak, Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Zaferiye Öztürk'ü ziyaret etti.

Genel Cerrahi bölümünde tedavisi devam eden Öztürk'ün durumu hakkında bilgi alan Ballı, hastaya ve yakınlarına geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Bu haber toplam 224 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.