Sağanak Yağış hayatı etkiledi

Sağanak Yağış hayatı etkiledi

Muğla'nın Menteşe ilçesinde kuvvetli sağanak etkili oldu.Sinan BoyacıMeteoroloji'den yapılan uyarılar sonrası beklenen fırtına ve yağışlar birçok ilde olduğu gibi etkisini Muğla’da da gösterdi. Gece yarısından sonra etkili olan fırtınada kentteki çok sayıda binaya, aydınlatma direklerine ve ağaçların yollara devrilmesine neden oldu. Fırtınayla birlikte başlayan yağmurla birlikte ağaçlar devrilirken, yollar da göle döndü. Sabah saatlerinde...

A+A-

Muğla'nın Menteşe ilçesinde kuvvetli sağanak etkili oldu.

Sinan Boyacı

Meteoroloji'den yapılan uyarılar sonrası beklenen fırtına ve yağışlar birçok ilde olduğu gibi etkisini Muğla’da da gösterdi. Gece yarısından sonra etkili olan fırtınada kentteki çok sayıda binaya, aydınlatma direklerine ve ağaçların yollara devrilmesine neden oldu. Fırtınayla birlikte başlayan yağmurla birlikte ağaçlar devrilirken, yollar da göle döndü.

 Sabah saatlerinde işe gitmekte olan vatandaşlar ve sürücüler sağanak nedeniyle zor anlar yaşarken, Düğerek, Yaraş, Ortaköy, Yeniköy, Yerkesik mahalleleri ile Karabağlar Yaylası mevkisindeki bazı tarım alanlarını su bastı. Menteşede birçok araç sular altında kaldı.

CADDELER SULAR ALTINDA KALDI

Sağanak yağmur nedeniyle daha önce birçok aracın sular altında kaldığı Menteşe de caddeler adeta göle döndü. Birçok noktada su birikintileri meydana geldi.

Öte yandan selden dolayı mahsur kalan vatandaşların belediye ve itfaiye ekiplerine ulaşamadığı öğrenildi.

Bu haber toplam 302 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.