Sahte içki ve kaçakçılık operasyonu

Sahte içki ve kaçakçılık operasyonu

Muğla'da düzenlenen sahte içki, gümrük kaçağı ürün ve tarihi eser operasyonunda gözaltına alınan 8 şüpheliden 1'i tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile bağlı grup amirlikleri ekipleri, sahte içki ve gümrük kaçağı ürün sattıkları belirlenen şüphelilere yönelik çalışma başlattı.Tespit edilen adreslere düzenlenen operasyonda, 150 litre etil alkol, 5 alkol kiti, 3,5 litre el yapımı alkol,...

A+A-

Muğla'da düzenlenen sahte içki, gümrük kaçağı ürün ve tarihi eser operasyonunda gözaltına alınan 8 şüpheliden 1'i tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile bağlı grup amirlikleri ekipleri, sahte içki ve gümrük kaçağı ürün sattıkları belirlenen şüphelilere yönelik çalışma başlattı.

Tespit edilen adreslere düzenlenen operasyonda, 150 litre etil alkol, 5 alkol kiti, 3,5 litre el yapımı alkol, 23 şişe bandrolsüz içki, 10 kilo 900 gram kaçak tütün, 37 paket kaçak nargile kömürü, 342 gümrük kaçağı parfüm, 76 tarihi eser sikke ile 9 parça tarihi eser niteliği taşıyan obje ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınan 8 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

Zanlılardan 1'i çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı, 7'si ise haklarında "Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na" muhalefet suçundan cezai işlem uygulanarak serbest bırakıldı. 

Bu haber toplam 219 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.