Samanlığa uyuşturucu gizlediği belirlenen şüpheli yakalandı

Samanlığa uyuşturucu gizlediği belirlenen şüpheli yakalandı

Muğla'nın Milas ilçesinde saman balyalarının arasında ve traktöre uyuşturucu gizlediği tespit edilen zanlı gözaltına alındı.İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince, bir kişinin Bahçeburun köyünde uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisi üzerine çalışma başlatıldı.Teknik ve fiziki takibin ardından ekipler, tespit edilen çiftlik evine operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda saman balyalarının arasına,...

A+A-

Muğla'nın Milas ilçesinde saman balyalarının arasında ve traktöre uyuşturucu gizlediği tespit edilen zanlı gözaltına alındı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince, bir kişinin Bahçeburun köyünde uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisi üzerine çalışma başlatıldı.

Teknik ve fiziki takibin ardından ekipler, tespit edilen çiftlik evine operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda saman balyalarının arasına, traktörün koltuk yanına ve depoya kavanoz ile kağıtlarla gizlenmiş bir miktar esrar, bahçeye ekili 9 kök Hint keneviri ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınan Y.P, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.​​​​​​​

Bu haber toplam 234 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.