SAMET DEMİR CİNAYETİNDE TUTUKLU SAYISI 4’E YÜKSELDİ

SAMET DEMİR CİNAYETİNDE TUTUKLU SAYISI 4’E YÜKSELDİ

Muğla’nın Menteşe ilçesi’ne bağlı Kötekli Mahallesi’nde silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Samet Demir cinayetiyle ilgili gözaltına alınan 6 kişiden 4’ü tutuklandı.Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan soruşturma kapsamında olayla bağlantısı olduğu düşünülen 6 kişi gözaltına alınmıştı. Samet Demir’i vurun Ş.K ve aynı evi paylaştığı Ö.A isimli kadın önceki gün tutuklanmıştı....

A+A-

Muğla’nın Menteşe ilçesi’ne bağlı Kötekli Mahallesi’nde silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Samet Demir cinayetiyle ilgili gözaltına alınan 6 kişiden 4’ü tutuklandı.

Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan soruşturma kapsamında olayla bağlantısı olduğu düşünülen 6 kişi gözaltına alınmıştı. Samet Demir’i vurun Ş.K ve aynı evi paylaştığı Ö.A isimli kadın önceki gün tutuklanmıştı. Olayın faillerinden Ş.K ruhsatsız tabanca ile yakalanmıştı.

Emniyette yapılan sorgu ve ifade işlemlerinin ardından Ş.K ve Ö.A’nın yanı sıra azmettiricilik iddasıyla Y.İ ve Ö.İ de tutuklandı.

Bu haber toplam 324 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.