Sayın ve Gezici’den ziyaret

Sayın ve Gezici’den ziyaret

Haber MerkeziEskişehir Dernekler Birliği Federasyonu Muğla Şube Başkanı, Kayı Boyu Vakfı Muğla Uç Beyi ve Dünya Türkleri Dostluk Paltformu Eğitim ve Kültür Vakfı Ege Bölge Başkanı Erhan Sayın ile  Başkan Vekili Zeynel Abidin Gezici, Muğla Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer’i ziyaret etti. Erhan Sayın ve Zeynel Abidin Gezici, Elvan Göçer ve gazete çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.Dünya Türkleri...

A+A-

Haber Merkezi

Eskişehir Dernekler Birliği Federasyonu Muğla Şube Başkanı, Kayı Boyu Vakfı Muğla Uç Beyi ve Dünya Türkleri Dostluk Paltformu Eğitim ve Kültür Vakfı Ege Bölge Başkanı Erhan Sayın ile  Başkan Vekili Zeynel Abidin Gezici, Muğla Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer’i ziyaret etti. Erhan Sayın ve Zeynel Abidin Gezici, Elvan Göçer ve gazete çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Dünya Türkleri Dostluk Paltformu Eğitim ve Kültür Vakfı Ege Bölge Başkanı Erhan Sayın ile  Başkan Vekili Zeynel Abidin Gezici, pandemi sürecinde birçok meslek grubunu yaralandığını ve bunlardan birinin gazeteciler olduğunu dile getirdi. Sayın ve Gezici, “Toplumun aydınlanması konusunda önemli görevleri yerine getiren basın mensuplarımızın 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’nü yürekten kutluyoruz” dedi.

Erhan Sayın ve Zeynel Abidin Gezici, Muğla Matbaacılık, Gazetecilik Ticaret Limited Şirketi adı altında birleşen Muğla Gazetesi, Muğla Haber ve Muğla Postası’nın Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer’e plaket takdim ederek, gazete çalışanlarının tek tek Gazeteciler Günü’nü kutlayıp çalışmalarında başarılar diledi.

Bu haber toplam 461 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.