Sedir Adası'nın yetersizlikleri

Sedir Adası'nın yetersizlikleri

Gözde YağcıHer yaz mevsiminde kapılarını turistlere açan Sedir Adası’nda ki Kleopatra Plajı her sene olduğu gibi bu sene de güzelliklerinin önüne yetersizliğini geçirdi.Sedir Adası’nda ki Kleopatra Plajı’na gelen yerli ve yabancı turistler iskelenin yetersizliğinden yakınarak, “Bu duruma bir el atılmalı” dediler.Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı Turizm İl Müdürlüğünün kontrolünde olan Sedir Adası’nda Kleopatra Plajı’na gelen...

A+A-

Gözde Yağcı

Her yaz mevsiminde kapılarını turistlere açan Sedir Adası’nda ki Kleopatra Plajı her sene olduğu gibi bu sene de güzelliklerinin önüne yetersizliğini geçirdi.

Sedir Adası’nda ki Kleopatra Plajı’na gelen yerli ve yabancı turistler iskelenin yetersizliğinden yakınarak, “Bu duruma bir el atılmalı” dediler.

Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı Turizm İl Müdürlüğünün kontrolünde olan Sedir Adası’nda Kleopatra Plajı’na gelen vatandaşlara yetersiz kaldığı öğrenildi.

BİR AN ÖNCE BU DURUMA EL ATILMALI

Gişe ve iskele yetersizliğinden yakınan bir turist, “Saatlerce ayakta bekliyoruz, ne yardımcı olmaya çalışan ve ne başka bir şey. Sıcak diye tur teknesine geçiyoruz yerimiz doluyor tekrar bekliyoruz. Bir an önce bu duruma el atılmalı" diye konuştu.

İSKELE VE GİŞELER YETERSİZ

Sedir adasına gelen vatandaşlardan bir diğeri ise, "Kültür ve turizm bakanlığına bağlı Turizm il müdürlüğünün kontrolünde olan Sedir Adası Kleopatra Plajı’nda, teknelerin sayısı ve büyüklerinin artmasının ve dolayısıyla turistlerin sayısının artması sebebiyle adaya girişte iskele ve gişelerin yetersizliğinden dolayı tekneler ve yolcular saatlerce uzun kuyrukta sıra bekliyorlar"

SOSYAL MESAFE YOK

Tur tekneleriyle gezintiye çıkan yerli ve yabancı turistler Kleopatra Plajı girişinde ki iskelede sosyal mesafeye uymadı.

Bu haber toplam 213 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.