CHP'li vekile tepki: ‘Evlerimiz yıkılırken neredeydiniz’

Marmaris'in Bozburun, Selimiye ve Söğüt Mahallesi'nde, mahkeme süreci biten kaçak yapıların yıkımının ardından CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, 3 gün önce incelemede bulunmak üzere bölgeye gitti. İlçenin 65 kilometre kırsalında bulunan Bozburun ve Söğüt Mahallesi'nde kaçak yapıları yıkılan kişilerle görüşmeye giden CHP'li Alban, bazı vatandaşların tepkisiyle karşılaştı.“SESİNİZİ DUYURMAK İÇİN BURADAYIZ”Yapıları yıkılan...

Marmaris'in Bozburun, Selimiye ve Söğüt Mahallesi'nde, mahkeme süreci biten kaçak yapıların yıkımının ardından CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, 3 gün önce incelemede bulunmak üzere bölgeye gitti. İlçenin 65 kilometre kırsalında bulunan Bozburun ve Söğüt Mahallesi'nde kaçak yapıları yıkılan kişilerle görüşmeye giden CHP'li Alban, bazı vatandaşların tepkisiyle karşılaştı.

“SESİNİZİ DUYURMAK İÇİN BURADAYIZ”

Yapıları yıkılan mahalle sakinlerine, "Yanınızdayız, mağduriyetlerinizi gidermek, sesinizi duyurmak için buradayız. Şu dönemde kimsenin buraları yıkmaması lazımdı. Hem pandemi dönemi hemde kış şartlarında olmaması lazımdı" diyen Alban'a vatandaşlarca tepki gösterildi.

“BİZİ SATAN CHP İLÇE BAŞKANIDIR”

Ev ve iş yerleri yıkılan bazı vatandaşlar, " Bizi satan CHP ilçe başkanıdır. Bu dönemde yanımızda duramaz mıydınız? Buralar yıkılırken hiçbiriniz gelmediniz. Siz neredeydiniz? Artık sizin gibi insanları görmek istemiyoruz. Bizim tapulu tarlamızda ki binalarımızı yıktınız. Allah rızası için açın gözlerinizi de bir bakın. Burada 300-400 tane kaçak yapı var, sadece dört tane değil. Bizim kaçak yapı yapmak gibi bir şansımız yok, biz kaçak yapı yapmak zorundayız. Çünkü imarımız yok. Bizim çocuklarımız var nereye gelir nereye gideriz?  Belediye başkanına sesleniyorum. Nereye sığınacağımızı bilelim. İmar üzerine çalışılsın" diyerek tepki gösterdi.

VATANDAŞ GÖRÜNTÜLEDİ, SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Yaşanılan o anları ise bir vatandaş cep telefonu kamerası ile çekerek sosyal medyada, 'Biz sizleri istemiyoruz' diyerek paylaştı.

Gündem Haberleri