Dalaman da değerlendirme toplantısı yapıldı

Sinan BoyacıMuğla Orman Bölge Müdürlüğünde İşletme Müdürlükleri değerlendirme toplantılarına Marmaris, Yatağan, Kavaklıdere, Milas ve Köyceğiz’den sonra Dalaman’da devam edildi.Bölge Müdürü Yasin Yaprak başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Bölge Müdür Yardımcıları Osman Öner ve Erdal Dingil’de katıldı.Dalaman Orman İşletme Müdürlüğü değerlendirme toplantısında İşletme Müdürü Önder Mutlu ve İşletme Müdür Yardımcısı...

Sinan Boyacı

Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde İşletme Müdürlükleri değerlendirme toplantılarına Marmaris, Yatağan, Kavaklıdere, Milas ve Köyceğiz’den sonra Dalaman’da devam edildi.

Bölge Müdürü Yasin Yaprak başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Bölge Müdür Yardımcıları Osman Öner ve Erdal Dingil’de katıldı.Dalaman Orman İşletme Müdürlüğü değerlendirme toplantısında İşletme Müdürü Önder Mutlu ve İşletme Müdür Yardımcısı Yusuf Çelik’de hazır bulundu. İşletme Müdürü Önder Mutlu’nun açılış konuşmasının ardından tüm Orman İşletme Şefleri sunumlarını yaptı. Dalaman Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı 6 Orman İşletme Şefliğinde 2020 yılı ormancılık faaliyetleri detaylı bir şekilde irdelendi.

Gündem Haberleri

 Milas’ta otomobilin çarptığı köpek telef oldu, 2 kişi yaralandı
HIDIRELLEZ SABAH KOŞUSUYLA BAŞLADI
Astım hastası kadın uçak ambulansla Ankara’ya sevk edildi