Uyuşturucu taciri 4 kişi tutuklandı

Neval Çolak ArslanMuğla İl Emniyet Müdürlüğü’ne Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Bağlı Grup Amirliği’nce uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon düzenlendi.Operasyonlar kapsamında, 12 kişiye uyuşturucu ticareti yapmak suçundan, 1 kişiye uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımını kolaylaştırma ve özendirme suçundan ve 47 kişiye uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan işlem yapıldı.Yapılan aramalarda 2 kilo 190...

Neval Çolak Arslan

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’ne Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Bağlı Grup Amirliği’nce uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon düzenlendi.

Operasyonlar kapsamında, 12 kişiye uyuşturucu ticareti yapmak suçundan, 1 kişiye uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımını kolaylaştırma ve özendirme suçundan ve 47 kişiye uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan işlem yapıldı.

Yapılan aramalarda 2 kilo 190 gram, esrar 23 gram metamfetamin, 9,79 gram eroin, 4,23 gram bonzai, 132 adet sentetik ecza, 88 adet ekstasy hap, 2 gram skunk, 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 1 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 4 adet fişek, 350 tl suçtan elde edilen para ele geçirildi.

Yakalamalar kapsamında, 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 6 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Asayiş Haberleri