Seydikemer’e büyük yatırım

Seydikemer’e büyük yatırım

Sinem KarakayaMuğla’nın Seydikemer İlçesi Çobanisa Mahallesi’nde yapılacak yatırım ile bölgede süt sığırcılığı işletmeleri ve süt entegre tesisleri faaliyet gösterilecek.Gerçekleştirilecek yatırımla 2 bin 500 vatandaşa istihdam sağlanacağını belirten AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir projeye ilişkin şu ifadelere yer verdi:“Bölgede üreticilerin yüksek standartlarda ve yüksek verimlilikte süt elde edebilmeleri için gereken...

A+A-

Sinem Karakaya

Muğla’nın Seydikemer İlçesi Çobanisa Mahallesi’nde yapılacak yatırım ile bölgede süt sığırcılığı işletmeleri ve süt entegre tesisleri faaliyet gösterilecek.

Gerçekleştirilecek yatırımla 2 bin 500 vatandaşa istihdam sağlanacağını belirten AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir projeye ilişkin şu ifadelere yer verdi:

“Bölgede üreticilerin yüksek standartlarda ve yüksek verimlilikte süt elde edebilmeleri için gereken bilgi, birikim ve tecrübelerin aktarıldığı Süt Hayvancılığı Eğitim Merkezi, Yem Fabrikası, Süt ve Süt ürünleri İşleme tesisleri, biyogaz enerji tesisi, ARGE ve İnovasyon merkezi yer alacaktır. Bölgedeki Biyogaz enerji tesisinde hayvansal gübrelerden elektrik enerjisi ve organik gübre üretilecektir. Bölgemizin bu önemli yatırımı için başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’ye şükranlarımı sunuyorum. Muğla’mıza, hemşerilerimize ve çiftçilerimize hayırlı olsun.”

Bu haber toplam 317 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.