SIFIR ATIK MERKEZİ’NİN KURULUM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

SIFIR ATIK MERKEZİ’NİN KURULUM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı’nın Sıfır Atık Yönetmeliği gereğince Milas Belediyesi çalışmalarını hızlandırdı. Milas’a bağlı Burgaz Mahallesi’nde kurulacak olan Sıfır Atık Merkezi ile birlikte kent genelinde bulunan çöpler ayrıştırılarak geri dönüşüme kazandırılacak. 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi’nin temel atma işlemleri başladı. Tesisin yapımının tamamlanmasıyla birlikte, 14 grupta ayrı ayrı biriktirilen atıklar,...

A+A-

Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı’nın Sıfır Atık Yönetmeliği gereğince Milas Belediyesi çalışmalarını hızlandırdı. Milas’a bağlı Burgaz Mahallesi’nde kurulacak olan Sıfır Atık Merkezi ile birlikte kent genelinde bulunan çöpler ayrıştırılarak geri dönüşüme kazandırılacak. 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi’nin temel atma işlemleri başladı. Tesisin yapımının tamamlanmasıyla birlikte, 14 grupta ayrı ayrı biriktirilen atıklar, geri dönüşüme veya bertarafa gönderilmesi amacıyla atık getirme merkezine teslim edilecek ve bu sayede çevrenin korunması ve geri dönüşüme katkı sağlanacak.

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas’a son derece önemli bir tesis kazandırmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti. Başkan Tokat, “Milas’ımızda geri dönüşüme ve çevrenin korunmasına yönelik önemli bir çalışmayı hayata geçiriyoruz. Sıfır Atık Yönetmeliği gereği Burgaz Mahallemizde 1. Sınıf Atık Getirme Merkezimizin temelini attık. Milas Belediyemize bağlı ilgili tüm müdürlüklerimiz çalışmalarına aralıksız devam ettiğimiz merkezimizin inşaat çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Milas’ımıza çok önemli bir tesisi kazandıracağız.” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 609 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.