Şikayet kutusundan sağlık personeline teşekkür çıktı

Şikayet kutusundan sağlık personeline teşekkür çıktı

Sinem KarakayaMuğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi içerisinde çeşitli bölümlere hastaların şikâyet ve dilek temenni istekleri için konulan kutuların içinden sağlık personeline teşekkür mektupları çıktı. Meptuplarda, hastaların pandemi dönemindeki memnuniyetleri ifade edildi.Hastalar ve hasta yakınları tarafından yazılan mektuplar, tek tek Hastane Başhekimliği tüm birim personellerine okundu.Konu ile ilgili Hastane Başhekimliği...

A+A-

Sinem Karakaya

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi içerisinde çeşitli bölümlere hastaların şikâyet ve dilek temenni istekleri için konulan kutuların içinden sağlık personeline teşekkür mektupları çıktı. Meptuplarda, hastaların pandemi dönemindeki memnuniyetleri ifade edildi.

Hastalar ve hasta yakınları tarafından yazılan mektuplar, tek tek Hastane Başhekimliği tüm birim personellerine okundu.

Konu ile ilgili Hastane Başhekimliği tarafından yapılan açıklamada, “Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ailesi olarak içinde bulunduğumuz bu zorlu Covid-19 pandemi sürecinde de bir bütün halinde hastalarımıza aralıksız hizmet veren tüm birimlerde çalışan mesai arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Bütün mesai arkadaşlarımıza özenli ve özverili çalışmaları için teşekkür ediyoruz. Geri dönüş yaparak teşekkürlerini ileten hastalarımıza da ayrıca teşekkür ederiz. Lütfen mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyarak bize daha çok yardımcı olacağınızı unutmayın” ifadelerine yer verildi.

Bu haber toplam 892 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.