Sınav giriş ücretleri büyükşehirden

Sınav giriş ücretleri büyükşehirden

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 26 Haziran, Liseye Geçiş Sınavı (LGS) 6 Haziran tarihinde yapılacak. Muğla Büyükşehir Belediyesi YKS ve LGS (LGS ücretli olduğu takdirde) 2021 başvuru ücretlerini karşılayacağını duyurdu. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün YKS ve LGS sınavına girecek gençler için yeni bir desteğe hayata geçirdiklerini sosyal medya hesabından paylaştı.Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün Sosyal...

A+A-

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 26 Haziran, Liseye Geçiş Sınavı (LGS) 6 Haziran tarihinde yapılacak. Muğla Büyükşehir Belediyesi YKS ve LGS (LGS ücretli olduğu takdirde) 2021 başvuru ücretlerini karşılayacağını duyurdu. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün YKS ve LGS sınavına girecek gençler için yeni bir desteğe hayata geçirdiklerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün Sosyal Medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Başarıya uzanan yolda sınav giriş ücretlerini biz karşılıyoruz. Belediyemizden sosyal yardım alan ve ihtiyaç sahibi gençlerimizin YKS ve LGS başvuru ücretlerini karşılıyoruz. Muğla’mızda sosyal yardımlarımızdan yararlanan ailelerimizin çocukları ve ihtiyaç sahibi diğer evlatlarımızın sınav başvuru ücretlerini biz karşılayacağız. Çünkü birlikte aileyiz birlikte Muğla’yız.”

YKS ve LGS 2021 başvurusundan faydalanmak isteyen ihtiyaç sahibi gençlerin Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin çağrı merkezi numarası 444 48 01 nolu numarayı aramaları yeterli olacak.

Bu haber toplam 285 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.