SİTE SAKİNLERİ’NDEN ‘KUŞLARINDA BİR HAZIR YUVASI OLSUN’ ÇALIŞMASI

SİTE SAKİNLERİ’NDEN ‘KUŞLARINDA BİR HAZIR YUVASI OLSUN’ ÇALIŞMASI

1.Etap TOKİ Sitesi sakinleri, Menteşe Halk Eğitim Merkezi tarafından site sakinlerine yönelik açılan dekoratif ahşap süsleme kursu ile biryandan öğrenerek, bir yandan sosyalleşiyor.

A+A-

1.Etap TOKİ Sitesi sakinleri Menteşe Halk Eğitim Merkezi tarafından site sakinlerine yönelik açılan dekoratif ahşap süsleme kursunda, orman işletmesi tarafından temin edilen 30 adet kuş yuvalarını ‘Kuşlarında bir hazır yuvası olsun’ düşüncesi ile yuvaları boyayarak süsledi.

Ardından sabah kahvaltısında bir araya gelen kursiyerler boyadıkları kuş yuvalarını ağaçlara astı.

1.Etap TOKİ Sitesi sakinleri, Menteşe Halk Eğitim Merkezi tarafından site sakinlerine yönelik açılan kurslar ile bir yandan öğrenip, bir yandan sosyalleşiyorlar.

Menteşe Halk Eğitim Merkezi’nden Öğretici Sevilay Omak’ın liderliğinde 1.Etap TOKİ Sitesi sakinleri, site yönetimi Başkan Yardımcısı Osman Veliler ’in orman işletmesi tarafından temin ettiği 30 adet kuş yuvasını boyayarak, sitede ortak alanlara ve yeşil alanlara renk kattılar.

Site sakinleri ile birlikte kuş yuvalarını ağaçlara asan Öğretici Sevilay Omak, “Kurslarımız devam etmektedir. Hem ekonomik anlamda hem de sosyalleşme anlamında kurslarımızın çok faydalı olduğu kanaatindeyim. Site Yönetim Başkan Yardımcısı Osman Veliler Halk Eğitim ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile görüşmeler yapmıştır. 1.Etap TOKİ Site yönetiminde ikamet eden tüm yaş gruplarına istedikleri kurslar açılıp, faaliyet gösterecektir.” dedi.

Bu haber toplam 409 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.