SMA Hastası çocuklar için kampanya başlatıldı

SMA Hastası çocuklar için kampanya başlatıldı

Sinem KarakayaTürkiye'de yılbaşı özel çekilişinde satılmayan 75 milyon TL'lik Milli Piyango bilet tutarının SMA hastası çocukların kullanımına sunulması için sosyal medyada kampanya başlatıldı.Yılbaşı özel çekilişinde satılmayan üç biletin ikramiye tutarı olan 75 TL'nin Varlık Fonu'na aktarıldığı belirtilmişti.Sosyal medyada "Milli Piyango’dan Varlık Fonu’na aktarılan 75 milyon SMA hastası çocuklarımız için kullanılsın" kampanyasına...

A+A-

Sinem Karakaya

Türkiye'de yılbaşı özel çekilişinde satılmayan 75 milyon TL'lik Milli Piyango bilet tutarının SMA hastası çocukların kullanımına sunulması için sosyal medyada kampanya başlatıldı.

Yılbaşı özel çekilişinde satılmayan üç biletin ikramiye tutarı olan 75 TL'nin Varlık Fonu'na aktarıldığı belirtilmişti.

Sosyal medyada "Milli Piyango’dan Varlık Fonu’na aktarılan 75 milyon SMA hastası çocuklarımız için kullanılsın" kampanyasına siyaset ve sanat dünyasından çok sayıda kişi destek verdi.

Kampanyada Muğla’dan destek verenlerden isimler de CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş oldu.

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, “SMA hastası evlatlarımızın yüzünde mutluluk, ailelerine umut olalım. Milli Piyango'dan Varlık Fonu'na aktarılan 75 milyon TL SMA hastası çocuklar için kullanılsın” paylaşımında bulunurken, CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ise, “Milli Piyango'dan Varlık Fonu'na aktarılan 75 milyon SMA hastası çocuklar için kullanılsın”  paylaşımında bulundular.  

Bu haber toplam 209 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.