Sokak hayvanları için çalışıyorlar

Sokak hayvanları için çalışıyorlar

Muğla’nın Dalaman İlçesi’nde belediyeye ait marangozhanede sokak hayvanları için marangozlar tarafından imal edilen kedi evleri ve mama odaklarının yapımı tamamlanmak üzere.İlçe sokaklarının ahşap ve yağmura dayanıklı mama odakları ve kedi evleri ile donatılacağını ifade eden Dalaman Belediyesi’nce yapılan açıklama şöyle:“Belediyemizin marangoz hanesinde sokak hayvanlarımız için marangozlarımız tarafından imal edilen kedi evleri ve mama...

A+A-

Muğla’nın Dalaman İlçesi’nde belediyeye ait marangozhanede sokak hayvanları için marangozlar tarafından imal edilen kedi evleri ve mama odaklarının yapımı tamamlanmak üzere.

İlçe sokaklarının ahşap ve yağmura dayanıklı mama odakları ve kedi evleri ile donatılacağını ifade eden Dalaman Belediyesi’nce yapılan açıklama şöyle:

“Belediyemizin marangoz hanesinde sokak hayvanlarımız için marangozlarımız tarafından imal edilen kedi evleri ve mama odaklarının yapımı tamamlanmak üzeredir. İlçemizi bu ahşap, yağmura dayanıklı mama odakları ve Kedi evleri ile donatıyoruz. Parklarımızda ve ilçemizin çeşitli noktalarına bunları sabitlesek, temizliği ve düzenli su koyulması için yardımcı olursunuz değil mi? Bizler sürekli kontrol edip dolduracağız. Olurda boş görürseniz, sizler de su ve kuru mama eklersiniz değil mi? #iyikiDALAMANvar”

Bu haber toplam 364 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.