Sokaklarda tenhalık hâkim

Sokaklarda tenhalık hâkim

Sinem KarakayaCoronavirüsle mücadele kapsamında getirilen sokağa çıkma yasağıyla sokaklar boş kaldı. Yasağa uyan Muğlalılar evlerde kaldı, sokaklarda ise tenhalık hâkimdi.Normal zamanlarda yoğunluk yaşanan sahiller, yürüyüş yolları ve tarihi alanlar boş kaldı. Muğla’nın merkezi konumunda bulunan ve en işlek caddelerinden birisi olan Cumhuriyet Meydanı bomboş kaldı. Yoğun araç trafiği olan caddelerde de yasak kapsamında tutulan görevlilerin...

A+A-

Sinem Karakaya

Coronavirüsle mücadele kapsamında getirilen sokağa çıkma yasağıyla sokaklar boş kaldı. Yasağa uyan Muğlalılar evlerde kaldı, sokaklarda ise tenhalık hâkimdi.

Normal zamanlarda yoğunluk yaşanan sahiller, yürüyüş yolları ve tarihi alanlar boş kaldı. Muğla’nın merkezi konumunda bulunan ve en işlek caddelerinden birisi olan Cumhuriyet Meydanı bomboş kaldı. Yoğun araç trafiği olan caddelerde de yasak kapsamında tutulan görevlilerin dışında kolluk güçlerine ait araçlar dışında araçların olmadığı görüldü. Yasağa uyan Muğlalılar evlerde kaldı, sokaklarda ise sadece kuş sesleri hâkimdi.

Bu haber toplam 257 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.