SOL PARTİ MENTEŞE’DEKİ GAZETECİLERLER BULUŞTU

SOL PARTİ MENTEŞE’DEKİ GAZETECİLERLER BULUŞTU

Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) olarak kurulan daha sonra 2019 yılında Sol Parti olarak adı değişen partinin Muğla İl Temsilcileri, Menteşe’de görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltı programında buluştu.Yaptıkları ve yapacakları çalışmaları anlatan İl Sekreteri Zekeriya Kargın, yerel basına önem verdiğini vurguladı.Muğla’da, Menteşe, Bodrum, Milas, Fethiye ve Datça başta olmak üzere 5 ilçede örgütlendiklerini belirten Kargın,...

A+A-

Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) olarak kurulan daha sonra 2019 yılında Sol Parti olarak adı değişen partinin Muğla İl Temsilcileri, Menteşe’de görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltı programında buluştu.

Yaptıkları ve yapacakları çalışmaları anlatan İl Sekreteri Zekeriya Kargın, yerel basına önem verdiğini vurguladı.

Muğla’da, Menteşe, Bodrum, Milas, Fethiye ve Datça başta olmak üzere 5 ilçede örgütlendiklerini belirten Kargın, Marmaris ilçesinde de örgütlenme çalışmalarının devam ettiğini ve seçim yeterliliğine ulaşan 2 partiden biri olduklarını söyledi.

Kargın, “Tüm emekçilerle aynı saflarda yer alan, yeni bir dünya kurmak isteyenlerin partisi. Parti olarak kamuculuğu savunuyoruz. Özgür basını savunuyoruz, çevre, insan ve kadın haklarını savunuyoruz. Tam bağımsız Türkiye istiyoruz. Özgür basın şart. Basın olmazsa olmazımız. Bunun için sizlerle hem tanışmak hem de çalışmalarımız hakkında görüş alışverişince bulunmak için bir araya geldik” dedi.

Çevre konusunda taraf olduklarını belirten Zekeriya Kargın, Muğla’nın kıyılarının talan edilmesine, Çimento Fabrikasına ve doğa katliamına karşı olduklarını belirtti.  

Bu haber toplam 366 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.