Sporcu Apaydın, tedavi sonrası sağlığına kavuştu

Sporcu Apaydın, tedavi sonrası sağlığına kavuştu

Judo, kuraş sporları hakemi, Hapkido Federasyonu ve Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu (DUMESF) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi, antrenör Ahmet Apaydın, yakalandığı yeni tip koronavirüsü (Kovid-19) 50 günlük tedavi sonrası yendi.Alınan bilgiye göre, Bodrum'da yaptırdığı Kovid-19 testi pozitif çıkan ve evinde izole edilen Apaydın, durumunun ağırlaşması üzerine ilçedeki özel bir hastaneye başvurdu. Apaydın, burada üç gün...

A+A-

Judo, kuraş sporları hakemi, Hapkido Federasyonu ve Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu (DUMESF) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi, antrenör Ahmet Apaydın, yakalandığı yeni tip koronavirüsü (Kovid-19) 50 günlük tedavi sonrası yendi.

Alınan bilgiye göre, Bodrum'da yaptırdığı Kovid-19 testi pozitif çıkan ve evinde izole edilen Apaydın, durumunun ağırlaşması üzerine ilçedeki özel bir hastaneye başvurdu. Apaydın, burada üç gün sonra yoğun bakıma alındı.

Durumunun kötüleşmesi üzerine entübe edilen Apaydın, sağlık durumunun iyiye gitmesi üzerine servise alındı. Eski judocu, hastalığa yakalandıktan 50 gün sonra testinin negatif çıkması üzerine hastaneden taburcu edildi.

Apaydın, yaptığı açıklamada, hastalığı sporculuğu sayesinde yendiğini belirterek, "Tedavimde bana destek veren doktorlarıma ve desteğini esirgemeyen Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz'a teşekkür ediyorum." dedi.

Bu haber toplam 222 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.