ŞÜKRÜ YILMAZ PARKI HİZMETE AÇILDI

ŞÜKRÜ YILMAZ PARKI HİZMETE AÇILDI

Ortaca ilçesi Karaburun Mahallesi 509. Sokakta yenilenen parka Ortaca'ya büyük katkıları olan merhum Şükrü Yılmaz'ın adı verildi.

A+A-

Ortaca ilçesinin ortak yaşam alanlarında çalışmalarını aralıksız sürdüren Ortaca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Karaburun Mahallesi 509. Sokakta bulunan 110 metrekare alan üzerinde kurulu parkta yenileme çalışmalarını tamamladı.

Revize edilen parkta alan arttırılarak, Bin 100 metrekareye çıkarıldı. Öte yandan, parka spor aletleri ve oturma grupları yerleştirilerek, monte edildi.

Ardından, park içi yolları yenilenen alanda oyun grupları da değiştirilerek, peyzaj çalışmaları da tamamlanan park hizmete açıldı.

Parka, Ortaca'ya büyük katkıları olan merhum Şükrü Yılmaz'ın adı verildi.

Hedeflerinin parkları, yolları ve sosyal alanlarıyla daha yaşanabilir bir Ortaca oluşturmak olduğunu dile getiren Ortaca Başkanı Alim Uzundemir, "İlçemize modern görünümlü, yeşili bol, temalı oyun gruplarının bulunduğu, spor aletlerinin yer aldığı sosyal alanlar, parklar kazandırıyoruz. İmkanlarımız dâhilinde yeni parklar yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Bu kapsamda ekiplerimiz birçok mahallede çalışmalarını sürdürüyor.” dedi.

Bu haber toplam 875 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.