SUSKUNLAR TARAFTAR GRUBU MUĞLASPOR’U ZİYARET ETTİ

SUSKUNLAR TARAFTAR GRUBU MUĞLASPOR’U ZİYARET ETTİ

Geçtiğimiz Mayıs ayı sonunda göreve gelen Muğlaspor Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Suskunlar Taraftar Grubu, Menaf Kıyanç ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

A+A-

Suskunlar Taraftar Grubu üyeleri, Muğlaspor Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kulüp tesislerinde gerçekleşen ziyaret sırasında Muğlaspor Kulüp Başkanı, Başkan Vekili Haluk Beyimoğlu, Başkan Vekili İbrahim Güngör, Futbol Şube Sorumlusu Abdullah Eskihisarlı, Basın Sözcüsü Barış Yayman, Sosyal Komite Başkanı Özlem Atasever, Diğer Branşlar Şube Sorumlusu İlker Barış Kalaç ve Futbol Direktörü Ozan Özkan'da hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Başkan Kıyanç, taraftarlara gerçekleştirdikleri ziyaret ve iyi dilekleri için teşekkür etti. Muğlaspor'un taraftarlarıyla var olduğuna vurgu yapan Başkan Kıyanç, taraftarların desteğiyle birlikte hedeflerine ulaşacaklarına inandığını vurguladı.

Suskunlar Taraftar Grubu üyeleri ise Muğlaspor'un başarısı için gönülden destek vermeye hazır olduklarını belirterek, şampiyonluk hedefi doğrultusunda Başkan Kıyanç ve yönetim kuruluna başarılar diledi.

Taraftarlar, ''Yönetici-taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası Muğla'ya gelsin'' tezahüratları eşliğinde tesislerden ayrıldı.

Bu haber toplam 281 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.