TAHSİN KUL MUĞLASPOR'DA

TAHSİN KUL MUĞLASPOR'DA

1461 Trabzon, Arsinspor, Çayelispor ve Yeşilova Belediyespor formalarını giyen Tahsin Kul, son üç sezondur istikrarlı olarak forma giydiği Bölgesel Amatör Lig'de 8 gol kaydetti.Futbol Şube Sorumlusu Güven Çınar'ın katıldığı imza töreniyle kendisini yeşil-beyazlı camiaya bağlayan sözleşmeye imza atan Tahsin Kul, ''Muğlaspor’a imza attığım için çok mutluyum. İnşallah elimden gelen gayreti gösterip camiamızla birlikte büyük başarılara imza...

A+A-

1461 Trabzon, Arsinspor, Çayelispor ve Yeşilova Belediyespor formalarını giyen Tahsin Kul, son üç sezondur istikrarlı olarak forma giydiği Bölgesel Amatör Lig'de 8 gol kaydetti.

Futbol Şube Sorumlusu Güven Çınar'ın katıldığı imza töreniyle kendisini yeşil-beyazlı camiaya bağlayan sözleşmeye imza atan Tahsin Kul, ''Muğlaspor’a imza attığım için çok mutluyum. İnşallah elimden gelen gayreti gösterip camiamızla birlikte büyük başarılara imza atarız. Bundan sonra tek hedefim Muğlaspor’a en üst seviyede faydalı olmak. Bu transferde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Futbol Şube Sorumlusu Güven Çınar ise, ''Tahsin, hücumcu özelliği bulunan istikrarlı bir sağ bek. Kendisinin bize faydalı olacağını düşünüyoruz. İyi bir takım oluşturma gayretindeyiz. Bu transfer inşallah iki taraf için de hayırlı olur'' dedi.

Bu haber toplam 214 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.