Tatil zulmü

Tatil zulmü

Neval ArslanKurban Bayramı dolayısıyla Muğla’nın Marmaris ilçesine gelen tatilciler rezervasyon uyarılarını dikkate almayınca, konaklayacak yer bulamadı. Talep patlaması yaşanan ilçede tatilciler plajlarda uyudu.İzdiham yaşanan sahil kentinde, yoğunluk yüzünden istenmeyen manzaralar ortaya çıktı. Sektör temsilcileri ve belediye başkanlarının rezervasyon uyarıları dikkate alınmadı. Tesisler, mavi turlar, umumi hizmetler ve denetimler yetersiz kaldı....

A+A-

Neval Arslan

Kurban Bayramı dolayısıyla Muğla’nın Marmaris ilçesine gelen tatilciler rezervasyon uyarılarını dikkate almayınca, konaklayacak yer bulamadı. Talep patlaması yaşanan ilçede tatilciler plajlarda uyudu.

İzdiham yaşanan sahil kentinde, yoğunluk yüzünden istenmeyen manzaralar ortaya çıktı. Sektör temsilcileri ve belediye başkanlarının rezervasyon uyarıları dikkate alınmadı. Tesisler, mavi turlar, umumi hizmetler ve denetimler yetersiz kaldı. Kamp alanları doldu taştı, bazı sahiller otoparka döndü.

Nüfusunun kat ve kat fazlasını ağırlayan turizm cennetinde sahiller ve tesisler dolup taşarken, sokaklarda adım atacak yer kalmadı.

Öte yandan tatilcilerin, arkalarında bıraktıkları ve neden oldukları hoş olmayan görüntüler, yöre halkını isyan ettirdi.

VAKA SAYISI YÜZDE 100 ARTTI

Bayram tatilinde Muğla’da vaka sayısında yüzde 100’lük bir artış yaşanmasına rağmen, maske, mesafe ve hijyen kurallarını hiçe sayanların yanı sıra sahil şeridini ve denizi çöplüğe çevirdi.

Yoğunluk yaşanan ilçede,  plajın her saat başı belediye çalışanları tarafından temizlenmesine rağmen, çalışmaların tatilcilerin duyarsızlığı karşısında yetersiz kaldığı görüldü.

Öte yandan plajda sigara içme alanlarının bulunmasına rağmen, sahil sigara izmaritiyle doldu.

Marmaris Belediyesi’nce, sigara içme alanları olmasına rağmen mıntıka temizliğinde çok sayıda sigara izmaritinin olduğu belirtilen sosyal medya paylaşımında, “Bu durum en çok da 40 derece sıcakta çalışan emekçilerimizi üzüyor” denildi.

Bu haber toplam 224 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.