Telefon kulübeleri şimdi yalnızları oynuyor

Telefon kulübeleri şimdi yalnızları oynuyor

Buse Nil TokurBir dönemin her köşeyi dolduran ankesörlü telefonları şimdilerde rağbet görmeyince kiralık ilanların yayınlanma alanı olarak kullanılmaya başlandı.Bir zamanlar önünde kuyruk oluşan ankesörlü telefonlar artık tarihin tozlu sayfalardaki yerini aldı. Kurulduğu ilk günlerde büyük, orta ve küçük tip jetonlarla kullanılan sonrasında kartlı sisteme geçen ankesörlü telefonlar, teknolojin ilerlemesi ve cep telefonu kullanımının hızla...

A+A-

Buse Nil Tokur

Bir dönemin her köşeyi dolduran ankesörlü telefonları şimdilerde rağbet görmeyince kiralık ilanların yayınlanma alanı olarak kullanılmaya başlandı.

Bir zamanlar önünde kuyruk oluşan ankesörlü telefonlar artık tarihin tozlu sayfalardaki yerini aldı. Kurulduğu ilk günlerde büyük, orta ve küçük tip jetonlarla kullanılan sonrasında kartlı sisteme geçen ankesörlü telefonlar, teknolojin ilerlemesi ve cep telefonu kullanımının hızla yaygınlaşması sonucunda kullanılmaz hale geldi. Şimdilerde sokak ve cadde üzerinde hala bulunan telefon kulübeleri ve ankesörlü telefonlar, hafızalarda birer anı olarak kaldı.

Bu haber toplam 778 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.