TENİSTE YÖNELT RÜZGARI

TENİSTE YÖNELT RÜZGARI

Yönelt Koleji Ortaokulu Tenis Kulübü; gelenekleşen başarılarından birine daha imza attı.

A+A-

Gençlik ve Spor Bakanlığınca düzenlenen Okul Sporları Tenis Muğla Birinciliğinde Yıldız Erkeklerde İl 1’incisi, Yıldız Kızlarda İl 2’incisi oldu. Akademik başarılarının yanı sıra Sportif ve Sanatsal başarılarda da adından söz ettiren Yönelt Koleji, Muğla’nın eğitim – öğretiminde öncü okul olma iddiasını sürdürüyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yönelt Koleji Ortaokul Müdürü Orhan Boyacı“Yönelt Okulları olarak öğrencilerimizi yarına hazırlarken, Ülkemizin geleceğini de katkı vermeleri için; onların çok yönlü yetişmelerine büyük özen gösteriyoruz. Biz öğrencilerimizin ülkemizin gelişimine katkı verirken bir yandan da dünyayla rekabet edebilmeleri için akademik yapılanmanın yanı sıra iyi bir Yabancı Dil bilen, sanatla sporla uğraşan kendilerini her alanda ifade edebilen bireyler olmalarını da istiyoruz. Onun için 80’e yakın eğitim personelimizle onların daha iyi eğitim almaları için büyük bir özveriyle çalışıyoruz.

whatsapp-image-2023-01-13-at-12-00-52.jpeg

Yönelt Koleji Tenis Kulübü’nün kız ve erkeklerde başarısında, başta öğrencilerimizin çok değerli velileri ve tenis öğretmenlerinin büyük katkısı var. Çocuklarımızla girdikleri bu spor yolculuğunu özveriyle sürdürüyorlar. Geçen yıl okulumuzu Türkiye 1.’liği Turnuvalarına taşıyarak Türkiye 6.sı olduk. Bu yıl daha iddialıyız. Emekleri için onlara çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin İl 1.’liklerini ve İl 2.’liklerini kutluyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

 

Bu haber toplam 542 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.