TOBB ve Ticaret Borsası’ndan Milli Eğitime tablet desteği

TOBB ve Ticaret Borsası’ndan Milli Eğitime tablet desteği

Sinan BoyacıUzaktan eğitimde öğrenciler için ortaya çıkan tablet ihtiyacının karşılanması amacıyla başlatılan kampanyaya çığ gibi destek sürüyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Muğla Ticaret Borsası’nca uzaktan eğitim kampanyasına destek olmak için temin edilen 68 tablet, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne takdim edildi.TOBB ve Muğla Ticaret Borsası tarafından temin edilen tabletler, düzenlenen tören ile İl Milli Eğitim Müdürü...

A+A-

Sinan Boyacı

Uzaktan eğitimde öğrenciler için ortaya çıkan tablet ihtiyacının karşılanması amacıyla başlatılan kampanyaya çığ gibi destek sürüyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Muğla Ticaret Borsası’nca uzaktan eğitim kampanyasına destek olmak için temin edilen 68 tablet, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne takdim edildi.

TOBB ve Muğla Ticaret Borsası tarafından temin edilen tabletler, düzenlenen tören ile İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’ye takdim edildi.

Müdür Töre, “Salgın dönemi 100 yıl sonra anlatılacak. Okulların kapanacağını kimin aklına gelebilirdi ki. Her evi okul yaparak süreci yönetmeye çalıştık. Tabletler bizim için çok önemli. Mutlu çocuk, güçlü Türkiye’dir. Bu sloganla hareket ediyoruz. Tabletlerin en doğru adreslere ulaşmasını sağlıyoruz. Emeği geçenleri yürekten kutluyorum” dedi.

Muğla Ticaret Borsası Başkanı Hurşit Öztürk ise “Üretim ve bilgi çağındayız. Her zaman ihtiyaç sahibi öğrencilere desteğimiz sürecek” diye konuştu.

Sınırsız Eğitim Projesi kapsamında, Milli Eğitim Bakanlığı, hayırseverler, belediyeler ve Sivil Toplum Kuruluşları (STK) tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edilen 5 bin tabletin öğrencilere dağıtıldığı öğrenildi. Tablet dağıtımı sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre tarafından Muğla Ticaret Borsası Başkanı Hurşit Öztürk’e plaket verildi.

Bu haber toplam 244 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.