TOKİ’DE MEYVE AĞAÇLARINA BUDAMA KURSU

TOKİ’DE MEYVE AĞAÇLARINA BUDAMA KURSU

Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi ve Menteşe İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliği ile açılan meyve ağaçlarına budama kursu Muğla 1. Etap TOKİ site yönetimi talebi üzerine TOKİ’de gerçekleştirildi.9. dönem Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Veliler kursa katılım talebinin fazla olduğunu ve kursların belirli aralıklarla devam edeceğini belirtti.Osman Veliler, “TOKİ yönetimi olarak Menteşe İlçe Milli...

A+A-

Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi ve Menteşe İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliği ile açılan meyve ağaçlarına budama kursu Muğla 1. Etap TOKİ site yönetimi talebi üzerine TOKİ’de gerçekleştirildi.

9. dönem Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Veliler kursa katılım talebinin fazla olduğunu ve kursların belirli aralıklarla devam edeceğini belirtti.

Osman Veliler, “TOKİ yönetimi olarak Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezine ve Menteşe İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne ve yoğun katılımlarından ötürü TOKİ sakinlerimize teşekkür ederiz” dedi.

Bu haber toplam 524 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.