Toplum sağlığını hiçe saydı

Toplum sağlığını hiçe saydı

Neval ArslanYatağan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Yatağan’nın Bahçeyaka Mahallesinde ikamet eden A.D. isimli şahsın hastalanarak ölen büyükbaş hayvanını öldükten sonra uygun koşullar oluşmadan ve toplum sağlığını tehlikeye sokacak şekilde Aydın’nın Çine İlçesinde kasaplık yapan M.A. isimli şahsa sattığı öğrenildi.Çevrede bulunan kamera kayıtlarının incelenmesi sonucunda 09...

A+A-

Neval Arslan

Yatağan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Yatağan’nın Bahçeyaka Mahallesinde ikamet eden A.D. isimli şahsın hastalanarak ölen büyükbaş hayvanını öldükten sonra uygun koşullar oluşmadan ve toplum sağlığını tehlikeye sokacak şekilde Aydın’nın Çine İlçesinde kasaplık yapan M.A. isimli şahsa sattığı öğrenildi.

Çevrede bulunan kamera kayıtlarının incelenmesi sonucunda 09 FS plakalı araca ulaşıldı ve plakadan araç sahibinin M.A. isimli şahıs tespit edilmesi üzerine şahsın ev ve eklentilerinde yapılan aramada, ruhsatsız av tüfeği ve tabanca ele geçirildi. M.A. isimli şahıs ile yapılan görüşmede ölmüş hayvanı aldığı ve etini çöpe attığınıifade etti.

Olayla ilgili olarak A.D. ve M.A.  isimli şahıslar hakkında adli işlemlere başlanıldı.

Bu haber toplam 271 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.