Tüm Emekliler Sendikası: “Bu dönemde zam yapılması halkı sıkıntıya sokmaktır”

Tüm Emekliler Sendikası: “Bu dönemde zam yapılması halkı sıkıntıya sokmaktır”

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Su ve Kanalizasyon İdaresi’ne  (MUSKİ) tepkiler çığ gibi büyüyor. Son olarak Tüm Emekliler Sendikası Muğla Şubesi, faturalara yansıyan zamma tepki göstererek, “halkçı ve sosyal belediyecilik gereği son yapılan su zamları geri çekilmeli” açıklamasında bulundu.Tüm Emekliler Sendikası Muğla Şube Başkanı Adil Eroğlu tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:“SU ZAMLARI GERİ...

A+A-

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Su ve Kanalizasyon İdaresi’ne  (MUSKİ) tepkiler çığ gibi büyüyor. Son olarak Tüm Emekliler Sendikası Muğla Şubesi, faturalara yansıyan zamma tepki göstererek, “halkçı ve sosyal belediyecilik gereği son yapılan su zamları geri çekilmeli” açıklamasında bulundu.

Tüm Emekliler Sendikası Muğla Şube Başkanı Adil Eroğlu tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“SU ZAMLARI GERİ ÇEKİLMELİ, KRİZ VE SALGIN DÖNEMİNDE UYGULAMAYA KONMAMALIDIR”

“Mevcut siyasi iktidar iğneden ipliğe her şeye zam yaparken Muğla Büyükşehir Belediyesi Muski’de su tarifelerine zam yaptı. 12/2020 dönemde 1. Kademe: 2.86 TL iken, 01/2021 döneminde 3.88 TL ye, 2.Kademe: 4.50 TL'den 7.88 TL şeklinde zamlandı. Bu zamlar aynı oranda diğer kesinti ve vergilerede yansımaktadır. Kriz ve salgın günlerinde yapılan zamlar zorla geçinmeye çalışan halkımızı daha da sıkıntıya sokmaktadır.Kamucu,halkçı ve sosyal belediyecilik gereği son yapılan su zamları geri çekilmeli, kriz ve salgın döneminde uygulamaya konmamalıdır.”

Bu haber toplam 276 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.