TURİZM HAFTASI VE SPOR TURİZMİ KONUŞULDU

TURİZM HAFTASI VE SPOR TURİZMİ KONUŞULDU

İl Kültür Turizm Müdürü Zekeriya Bingöl BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u ziyaret etti. Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şube Müdürü Özcan Cambaz, Bodrum İlçe Turizm Danışma Bürosu Şefi Hüseyin Bök ve Bilgisayar İşletmeni Yasemin Figen Gencer’in de yer aldığı ziyarette turizm haftası ve spor turizmi konuları gündeme geldi.Başkan Kocadon, İl Müdürü ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederken İl Müdürlüğü...

A+A-

İl Kültür Turizm Müdürü Zekeriya Bingöl BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u ziyaret etti. Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şube Müdürü Özcan Cambaz, Bodrum İlçe Turizm Danışma Bürosu Şefi Hüseyin Bök ve Bilgisayar İşletmeni Yasemin Figen Gencer’in de yer aldığı ziyarette turizm haftası ve spor turizmi konuları gündeme geldi.

Başkan Kocadon, İl Müdürü ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederken İl Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. 15-22 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek Dünya Turizm Haftası etkinliklerinin sezon başlangıcında moral olacağına değinen Başkan Kocadon, turizmcilerin daha fazla desteklenmesi gerektiğini söyledi.

İl Kültür Turizm Müdürü ile spor turizmi konusunda da istişaredeki bulunan BODTO Başkanı Bodrum’un uluslararası arenada spor yarışlarına sahne olduğuna dikkat çekti. “12 ay turizm için spor vazgeçilmezimizdir.” diyen Kocadon, bölge ikliminin bu anlamda çok elverişli olduğunun da altını çizdi.

İl Kültür Turizm Müdürü Zekeriya Bingöl ise Başkan Kocadon’a misafirperverliğinden ötürü teşekkür ederek BODTO’nun Bodrum’un tanıtımı konusunda gösterdiği çabayı takdirle karşıladıklarını ifade etti.

Bu haber toplam 1135 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.