Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi: Çağdaş Bodrumspor: 74 - Bahçeşehir Koleji: 80

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi: Çağdaş Bodrumspor: 74 - Bahçeşehir Koleji: 80

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, ligin dokuzuncu haftasında Bahçeşehir Koleji ile karşılaştı.Çekişmeli geçen maçın sonunda Bahçeşehir Koleji maçı 74–80 galip tamamladı.

A+A-

Muğla Menteşe Spor Salonu’nda gerçekleşen mücadeleyeDominic Jordan Artis, ChristopherTrrellWarren, AmarAlibegovic, Ahmet Düverioğlu, JaronTremel Johnson ilk beşi ile başlayan Çağdaş Bodrum Spor, ligin başından bu yana kendisini evindeki maçlarda yalnız bırakmaya ve büyük destek aldığı taraftarının muhteşem desteğiyle Bahçeşehir Koleji karşısında maça hızlı başladı. İlk periyodu 16-19 skorla sona eren mücadelenin ilk yarısını Çağdaş Bodrum Spor 36-34 Skorla rakibinden önde tamamladı.

buyuk-img-4427.jpeg

Salonun tamamını dolduran taraftarların ve ekran başındaki izleyenlerin heyecanla izlediği mücadelenin 3. periyodu 53-52skorla tamamlanırken, maçın son periyoduna başlandığında her iki takımın savunması ve ataklarıyla oldukça çekişmeli geçen maçın sonunda Bahçeşehir Koleji maçı 74–80 galip tamamladı.

buyuk-img-4558.jpeg

ÇağdaşBodrumSpor‘da 21 sayıylaJaronTremel Johnson, 15 sayıyla Dominik Artis, 11 sayıyla Ahmet Düveroğlu, 10sayıile Amar Alibegovictakımınen skorerer oyuncuları oldular.

MaçKadrosu:

ErkanVeyseloğlu (Kaptan)

Dominic Jordan Artis

Can UğurÖğüt

Christopher Trrell Warren

Amar Alibegovic

Ahmet FatihCantitiz

HakanYapar

BerkayGenç

Benjamin Alexander Moore

CavitEgeHavsa

Jaron Tremel Johnson

 

Bu haber toplam 304 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.