“Türkiye Ulusal Gelişim Projesi” yüzme yarışları yapıldı

“Türkiye Ulusal Gelişim Projesi” yüzme yarışları yapıldı

Muğla Kapalı Yüzme Havuzu’nda Türkiye Ulusal Gelişim Projesi yüzme yarışları yapıldı.30-31 Ocak 2021 tarihlerinde Muğla Kapalı Yüzme Havuzunda yapılan Ulusal Gelişim Projesi 9-10 Yaş Yüzme Yarışları ilimizden 49 sporcu 22 Hakem ve 4 Kulübün katılımıyla tamamlandı. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman ve Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yavuz Karahasanoğlu’nun takip ettiği yarışlara katılan tüm sporculara anı madalyası...

A+A-

Muğla Kapalı Yüzme Havuzu’nda Türkiye Ulusal Gelişim Projesi yüzme yarışları yapıldı.

30-31 Ocak 2021 tarihlerinde Muğla Kapalı Yüzme Havuzunda yapılan Ulusal Gelişim Projesi 9-10 Yaş Yüzme Yarışları ilimizden 49 sporcu 22 Hakem ve 4 Kulübün katılımıyla tamamlandı. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman ve Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yavuz Karahasanoğlu’nun takip ettiği yarışlara katılan tüm sporculara anı madalyası takdim edildi.

“SON İKİ AYDA 4’ÜNCÜ ORGANİZASYON”

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, yaptığı açıklamada "9 Yaş Yüzme Şenliği ve 10 yaş İl içi Vize Yüzme Yarışlarını tamamlamış bulunmaktayız. Bu yarışların bir özelliği de 10 Yaş kategorisindeki sporcularımızın ilk yarışı olmasıdır. Bu vesileyle projeye katılan tüm sporculara anı madalyası takdim ettik. Türkiye Ulusal Gelişim Projesi Yüzme Yarışları ile birlikte Muğla Kapalı Yüzme Havuzumuzda son iki ayda dördüncü organizasyonumuzu gerçekleştirdik. İnşallah İlimizi Yüzme Sporunda daha iyi seviyelere taşıyacağız. Bu organizasyonun Covid-19 tedbirleri kapsamında başarıyla gerçekleşmesi için büyük çaba gösteren tüm görevlilere şükranlarımı sunarım" ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 228 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.