Turuncudan kırmızıya doğru

Turuncudan kırmızıya doğru

Buse Nil TokurSağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın paylaştığı haftalık vaka sayısı haritasında Muğla’da ciddi bir şekilde yükselme görüldü.Muğla’nın haritada ki risk rengi turuncudan adım adım kırmızıya ilerliyor.Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu açıklamalara yer verdi:“İllerimizde 100 bin nüfusa karşılık gelen haftalık toplam vaka sayılarını harita üzerinde görebilirsiniz. Tedbirlere uyarak normalleşmek...

A+A-

Buse Nil Tokur

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın paylaştığı haftalık vaka sayısı haritasında Muğla’da ciddi bir şekilde yükselme görüldü.

Muğla’nın haritada ki risk rengi turuncudan adım adım kırmızıya ilerliyor.

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu açıklamalara yer verdi:

“İllerimizde 100 bin nüfusa karşılık gelen haftalık toplam vaka sayılarını harita üzerinde görebilirsiniz. Tedbirlere uyarak normalleşmek mümkün.”

Kafelerin, restoranların ve topluma açık yerlerin açılmasıyla vaka sayılarının normal seyrinden daha çok artış gösterdiği dikkat çekiyor.

Vakaların artması ile ilgili konuşan bir vatandaş şu sözlere yer verdi:

“Normalleşme dönemi dendi her yer açıldı neden bunun denetimi daha sıkı bir şekilde yapılmıyor. Her yer açıldı herkes korkusuzca mekânlarda oturmaya başladı. Hayatımızın normale dönmesi için tedbirlerimizi elden bırakmamalıyız.”

Bu haber toplam 277 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.