ÜÇ HAYIRSEVERDEN BODRUM’A ÜÇ OKUL

ÜÇ HAYIRSEVERDEN BODRUM’A ÜÇ OKUL

Muğla’nın Bodrum ilçesine Ögeday Akın, Erkan Şahin ve Ali Engin Keçeli tarafından üç ayrı ilkokul yapımı için Muğla Valiliği himayesinde protokol imzalandı.Sinem KarakayaMuğla Valisi Orhan Tavlı’nın himayesinde; hayırsever Ögeday Akın, Erkan Şahin ve Ali Engin Keçeli tarafından Muğla’nın Bodrum ilçesine ilkokul yapımı için protokol imzalandı.Valilik 75. Yıl Toplantı Salonunda düzenlenen protokol imza törenine, Vali Orhan Tavlı, Bodrum...

A+A-

Muğla’nın Bodrum ilçesine Ögeday Akın, Erkan Şahin ve Ali Engin Keçeli tarafından üç ayrı ilkokul yapımı için Muğla Valiliği himayesinde protokol imzalandı.

Sinem Karakaya

Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın himayesinde; hayırsever Ögeday Akın, Erkan Şahin ve Ali Engin Keçeli tarafından Muğla’nın Bodrum ilçesine ilkokul yapımı için protokol imzalandı.

Valilik 75. Yıl Toplantı Salonunda düzenlenen protokol imza törenine, Vali Orhan Tavlı, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan  ve Hayırseverler katıldı.

İmzalanan protokole göre, Bodrum ilçesi, Umurca Mahallesinde 599 ada, 25 parselde kayıtlı arsası bulunan ve mülkiyeti Maliye Hazinesine ait taşınmaz üzerine, hayırsever Akın Hazır Beton İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından 8 derslikli ilkokul binası yapılacak.

Yeniköy, Karaova Mahallesi 189 ada, 22 parselde kayıtlı arsası bulunan ve mülkiyeti Maliye Hazinesine ait taşınmaz üzerine hayırsever Erkan Şahin tarafından 4 derslikli ilkokul binası yaptırılacak.

Türkbükü Mahallesi 230 ada, 19 parselde kayıtlı arsası bulunan ve mülkiyeti Maliye Hazinesine ait taşınmaz üzerine hayırsever Seba İnşaat Anonim Şirketi tarafından 8 derslikli ilkokul binası yaptırılacak.

Vali Orhan Tavlı, törende yaptığı konuşmada, hayırseverlerin katkısı ile Muğla’da çok güzel işler yapıldığını kaydederek “Yaptığınız bu yatırımlarla geride hoş bir seda bırakıyor, geleceği inşa ediyorsunuz” dedi. Vali Orhan Tavlı, protokol kapsamında yapılacak okulun, Muğla’ya hayırlı olması temennisiyle, hayırseverimize teşekkür etti.

Bu haber toplam 623 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.