Uçakta panik atak geçiren yolcu hastaneye kaldırıldı

Uçakta panik atak geçiren yolcu hastaneye kaldırıldı

 Muğla'da, olumsuz hava koşulları nedeniyle hava ulaşımında aksamalar yaşanıyor.Dalaman Havalimanı yetkililerinden alınan bilgiye göre, kentte akşam saatlerinde başlayan ve aralıklarla etkili olan sağanak ve rüzgar nedeniyle uçak seferlerinde aksamalar oldu.İstanbul Havalimanından saat 18.00'de 90 yolcusuyla Muğla Dalaman Havalimanına kalkış yapan Türk Havayollarına (THY) ait TK2560 yolcu uçağı, olumsuz hava koşulları yüzünden 19.15'deki inişini...

A+A-

 Muğla'da, olumsuz hava koşulları nedeniyle hava ulaşımında aksamalar yaşanıyor.

Dalaman Havalimanı yetkililerinden alınan bilgiye göre, kentte akşam saatlerinde başlayan ve aralıklarla etkili olan sağanak ve rüzgar nedeniyle uçak seferlerinde aksamalar oldu.

İstanbul Havalimanından saat 18.00'de 90 yolcusuyla Muğla Dalaman Havalimanına kalkış yapan Türk Havayollarına (THY) ait TK2560 yolcu uçağı, olumsuz hava koşulları yüzünden 19.15'deki inişini yapamadı.

Uçak, 20 dakika havada tur attıktan sonra 19.35'de havalimanına inebildi. Uçakta panik atak geçiren bir yolcu, havalimanında hazır bekleyen ambulansla kontrol amaçlı Dalaman Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yolcunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bu haber toplam 300 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.