“Sağlık Emekçilerine Reva Görülen Adaletsizlik Kabul Edilemez”
“Sağlık Emekçilerine Reva Görülen Adaletsizlik Kabul Edilemez”
İçeriği Görüntüle



Marmaris Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Kadın Danışma ve Aile Hizmetleri Merkezi’nde ücretsiz diyetisyen hizmeti başladı. Uzman Diyetisyen Meltem Mirza’nın görev aldığı merkezde vatandaşlara sağlıklı beslenme konusunda profesyonel destek sunulacak.
Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü de merkezi ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kendisi de ölçüm yaptıran Başkan Ünlü, sağlıklı yaşamı destekleyen hizmetlerin önemine dikkat çekerek, “Sağlıklı bir yaşamın kapılarını herkese açmak istiyoruz. Tüm komşularımızın Sağlık İşleri Müdürlüğümüz koordinasyonunda sunulan bu profesyonel ve ücretsiz destekten yararlanmasını arzuluyoruz. Çünkü biliyoruz ki mutlu ve sağlıklı bir toplum, sağlıklı bireylerle başlar” dedi.
Hizmet kapsamında kilo yönetimi, çocuk ve ergen beslenmesi, gebelik ve emzirme döneminde beslenme, kronik hastalıklarda sağlıklı beslenme ile sağlıklı yaşam alışkanlıklarının oluşturulmasına yönelik danışmanlık verileceğini belirten Diyetisyen Meltem Mirza da ücretsiz diyetisyen hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların 0252 412 73 74 numaralı telefondan randevu alması gerektiğini belirtti.

Muhabir: EMİNE BÜŞRA ÜNLÜ